Casa Grande Vale

De omgeving

De omgeving en wat te doen

Casa Grande Vale ligt in een heerlijke vallei van sinaasappelboomgaarden, en is de ideale bestemming voor de actieve reizigers. Uiteraard komen de bezoekers die rust en ontspanning zoeken, bij ons ruimschoots aan hun trekken.
Casa Grande Vale ligt op 15 kilometer van Silves, de ‘oude’ hoofdstad van de Algarve.

Met ongeveer 200 km kustlijn, 3000 uur zonneschijn per jaar en mediterrane temperaturen, is de Algarve uw ultieme vakantiebestemming.
Eén dagje strand moet u zeker doen en het prachtige strand van Armaçao de Pera ligt op 20 minuten van onze Casa, de luchthaven van Faro ligt op 45 minuten.

De Algarve heeft voor iedereen iets te bieden. Er is zoveel te zien en te beleven dat wij u graag op weg helpen om een keuze te maken die bij u, en de tijd die u bij ons verblijft, past.

Dankzij zijn landschap en klimaat is de Algarve het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming. ’s Winters koestert het gebied zich in een mild zonnetje, ’s zomers blijft het groen en is de temperatuur goed te verdragen door de verkoelende zeebries.

Al rondreizend maakt u kennis met deze veelzijdige regio: steile kliffen, beschutte valleien met sinaasappelgaarden, wijngaarden en olijfbomen, bergtoppen met kastelen, hellingen bedekt met huizen in Moorse stijl en felgekleurde boten van sardinevissers in de havens.